Hopes Dies Last

Taleteller

Hírek

14 AUG

Dátum: 2017 AUGUSZTUS 14

készül a 2. album

A problémák ellenére már elkezdtünk dolgozni a 2. studió albumon. 12 új dal várható és a történet is lassan kikristályosodik. Habár még megjelenési időponttal nem szolgálhatunk, a közeljövőben pontosítunk majd.

14 AUG

Dátum: 2017 AUGUSZTUS 14

Szétszakadva

A zenekar egy elég nehéz időszak után úgy döntött, hogy Sárközi Edina és Tokai Brendon nélkül folytatja tovább az útját. Mindannyian nagyon büszkék vagyunk mindenre, amit elértünk közösen. A lehető legjobbat kívánjuk nekik, bármerre vezessen is az útjuk.

Miki és Tibi

14 AUG

Dátum: 2017 AUGUSZTUS 14

Új weboldal

Megújult a Taleteller weboldala. Jó böngészést kívánunk!

Biográfia

A Taleteller 2010-ben született meg Tóth Tibor elméjében Budapesten. Egy olyan szimfónikus metál zenekart szeretett volna létrehozni, amiben az albumon egyetlen történetet mesélnek el. Mészáros Róbert volt az, akivel megosztotta a zenei ötleteit. Ezek után úgy döntöttek, hogy tagokat toboroznak. Róbert basszusgitárosként csatlakozott az együtteshez, később Róth Miklós foglalta el a dobos szerepét. Sárközi Edina lett az énekes, aki szó szerint beleénekelte magát a szívükbe. Dobos Csaba volt az ötödik tag, mégpedig a gitáros szerepében. Miután elkészültek a számok és a mese, a zenekar felvette a Hope Dies Last című demó albumját.

A felvételek után Róbert és Csaba úgy döntött, hogy nem folytatja tovább, ezért Tokai Brendon csatlakozott a zenekarhoz gitárosként. A Hope Dies Last című album 2014. Ferbuár 14.-én jelent meg. Az első koncertjük 2015. Április 18.-án volt Budapesten. Ezen a nyáron még számos koncertet adtak. Ezután egy nehéz időszak következett a zenekar életében, végül Edina és Brendon úgy döntött, hogy elhagyja a Taletellert. Ennek ellenére Tibor és Miklós dolgozik a 2. albumon, amiben a zenekar folytatja a mesét.

Albumok

Koncertek

Galéria

  • Összes
  • Képek
  • Videók

Kapcsolat

Az üzenet elküldve! Köszönjük.

Taleteller

További információkért

kérlek keress minket

  • taleteller.hu@gmail.com

Megtalálsz minket